BasBQ
Beef en Steak

Nieuw hier

helldaddy

Sprokkelaar
Berichten
44
Hoi,
Ik ben Henk, en heb zo een 25 jaar in horecakeukens gestaan. Van de Franse to de Mexicaanse en alles wat er tussen in zit.
Nu, na 2 beroertes zit ik thuis en BBQ ik voor de hobby, maar vooral het roken van vlees vis e.d. vindt ik machtig mooi.
Wat je nog meer wil weten mag je vragen!!

Groet,
Henk
 
Henk welkom op het forum van het BBQ Genootschap.
 
Dag Henk, welkom bij dit fijne genootschap !
 
Henk, welkom bij het BBQ Genootschap. Mooi om te lezen dat je ondanks de lichaamlijke malheur geniet van het barbecue?n.
 
Ha Henk, welkom hier. Ik ben vooral benieuwd naar jouw idee over het roken van vis, aangezien ik daar dol op ben, en nog steeds zoekende naar het " perfecte" gerookte zalm recept.
Hopelijk krijg je het hier naar je zin!
 
WAUW, wat een leuke reacties. Begint goed !!
 
Hoi Henk,

Van harte welkom bij het Genootschap!
 
hoi Henk,
Welkom bij dit edele genootschap. Zoals Frits ook al zei, mooi dat je ondanks alles toch lekker kan genieten van het bbqen.
Er is hier denk ik genoeg info te vinden en anders gewoon vragen
 
Hallo Henk welkom hier
 
Welkom en veel plezier Henk!
 
welkom Henk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan