D
Deejee
Gast
Beste grill vrienden.
Aan mij werd gevraagd me even voor te stellen op dit forum.
Ik ben Daan 33 jaar oud uit de regio Delft,.
Ik ben altijd al een grote bbq fan geweest dit is mij met de paplepel ingegoten.
Vroeger ergens in de jaren 80 had mijn vader al een hibatchi die Bijna iedere week stond te branden.
In de vakantie aten wij letterlijk 3 weken van de grill en bijna ieder weekeind werd ons weer een of ander nieuw experiment voorgeschoteld. Later kwam er een smokey Joe en weer later een original kettle.
Tot op de dag van vandaag gril ik wekelijks en wordt er echt van alles berijd op mijn W.O.K 57cm
En Q1000.
inmiddels ben ik nu een jaar geleden met mijn gezin van ons appartement naar een huis met tuin verhuisd. En sinds dien is de beer los heb me helemaal toegespitst op de low en slow Ribs, ribroast, Pulled pork, picanha . maar ook veel Pizza en deze kerst een kalkoen van 6 kilo.
In de hanos kennen ze mij inmiddels bijna bij naam
Ik Ben nu op het punt aangekomen dat ik steeds meer tegen de beperkingen van mijn vertrouwde Webers
Aanloop. En ben nu langzaam opzoek naar een nieuwe gril
Ik heb me aangemeld omdat ik het mooi vindt om te zien dat ik niet de enige ben die hier mee bezig is
En Voor de ervaringen die hier gedeeld worden. en mischien kan ik ook eens iemand helpen met zijn uitdagingen.
Groet Deejee
I
Aan mij werd gevraagd me even voor te stellen op dit forum.
Ik ben Daan 33 jaar oud uit de regio Delft,.
Ik ben altijd al een grote bbq fan geweest dit is mij met de paplepel ingegoten.
Vroeger ergens in de jaren 80 had mijn vader al een hibatchi die Bijna iedere week stond te branden.
In de vakantie aten wij letterlijk 3 weken van de grill en bijna ieder weekeind werd ons weer een of ander nieuw experiment voorgeschoteld. Later kwam er een smokey Joe en weer later een original kettle.
Tot op de dag van vandaag gril ik wekelijks en wordt er echt van alles berijd op mijn W.O.K 57cm
En Q1000.
inmiddels ben ik nu een jaar geleden met mijn gezin van ons appartement naar een huis met tuin verhuisd. En sinds dien is de beer los heb me helemaal toegespitst op de low en slow Ribs, ribroast, Pulled pork, picanha . maar ook veel Pizza en deze kerst een kalkoen van 6 kilo.
In de hanos kennen ze mij inmiddels bijna bij naam
Ik Ben nu op het punt aangekomen dat ik steeds meer tegen de beperkingen van mijn vertrouwde Webers
Aanloop. En ben nu langzaam opzoek naar een nieuwe gril
Ik heb me aangemeld omdat ik het mooi vindt om te zien dat ik niet de enige ben die hier mee bezig is
En Voor de ervaringen die hier gedeeld worden. en mischien kan ik ook eens iemand helpen met zijn uitdagingen.
Groet Deejee
I