- Berichten
- 96
Mijn naam is Jeroen, 43 jaar en al jaren tevreden gebruiker van een Weber Q200 (op gas, is misschien vloeken in de kerk
)
Door mijn goede vriend Marco (maroc hier op het forum) ben ik langzaam aan steeds iets meer besmet geraakt met het bbq-virus denk ik.
Zo al zalm op cedar hout plankje gemaakt, moink balls, en na een workshop bij Marco, ook spareribs geprobeerd.
Sinds vrijdag ben ik de gelukkige eigenaar van een Weber Smokey Moutain, dus nu alle mogelijkheden daar van ontdekken. De eerste ribs waren al heerlijk
Ik heb me hier aangemeld om meer info te krijgen over alles rondom low & slow bbq, de techniek en mooie gerechten, ervaringen te delen. Een andere hobby van me is domotica/electronica en ik zag volgens mij al topics over eigen gemaakte bbq-controllers, die zal ik ook eens goed doorlezen

Door mijn goede vriend Marco (maroc hier op het forum) ben ik langzaam aan steeds iets meer besmet geraakt met het bbq-virus denk ik.
Zo al zalm op cedar hout plankje gemaakt, moink balls, en na een workshop bij Marco, ook spareribs geprobeerd.
Sinds vrijdag ben ik de gelukkige eigenaar van een Weber Smokey Moutain, dus nu alle mogelijkheden daar van ontdekken. De eerste ribs waren al heerlijk

Ik heb me hier aangemeld om meer info te krijgen over alles rondom low & slow bbq, de techniek en mooie gerechten, ervaringen te delen. Een andere hobby van me is domotica/electronica en ik zag volgens mij al topics over eigen gemaakte bbq-controllers, die zal ik ook eens goed doorlezen
