BasBQ
Beef en Steak

Nieuw en testen of het lukt met foto's PP voorjaar

 
 

Gijzzer

Vuurmaker
Berichten
79
Op de gas bbq gedaan, rookhout in alu folie maar gaf niet gewenste resultaat. Heb sindsdien alleen nog maar de weber met briketten gebruikt.

360.jpg


Na 2 uur
360.jpg


na 6 uur
360.jpg


Na ongeveer 8 a 9 uur niet zeker
360.jpg


5 minuten erna
360.jpg


Met zelfgemaakte knoflooksaus, hier lust ik meer van :)
360.jpg
 
lekker hoor
 
Jaakke zei:
Netjes!

Wat voor stuk vlees heb je gebruikt?

Was schouderstukje van varken zonder bot maar met vel, net geen 2kg. Komt snel een mooier stuk vlees en verslag aan, hopen op mooi weer komend weekend :)
 
Heb op me gasser ook slechte ervaring met envelopjes enzo. Gebruik tegenwoordig op de gasser de gietijzeren smokerbox van weber en leg deze rechtstreeks op de flavorizer bar. De box bestaat uit 2 zijdes, meestal doe ik in de ene helft geweekte snippers en in de andere helft ongeweekt. Ik plaats de box na het voorverwarmen, net voor het vlees erop gaat.
 
Lekker!
 
Dank allemaal, komt komende tijd nog veel meer aan :) zolang het niet vriest gaat de bbq aan in de weekenden.
 
Ziet er lekker uit.  Welkom bij de knorretjesclub!
 
Terug
Bovenaan Onderaan