Eerst maar even voorstellen alvorens we vragen beginnen te stellen.
Mijn naam is Marcel, 54 jr. en woonachtig in Zuid-Limburg en sinds kort in het bezit van een Grill Guru Elite. Dank zij de inspiratie welke ik op dit forum opgedaan heb, al druk aan het experimenteren met wisselende resultaten.
Op de meeste vragen die ik heb vind ik wel een antwoord, echter niet op de volgende.
Wat als je op een mooie zonnige dag je kamado opgestookt heb en op een gegeven moment wordt overvallen door een onweersbui. Helaas niet ongewoon in dit landje.
Je hebt daar dan een (zeer) warm stukje keramiek staan waar plotseling een koude plens water overheen komt. Dit zal uiteraard tot een hoop stoom en temperatuurdaling leiden, maar kan het materiaal hier wel tegen?
Mijn naam is Marcel, 54 jr. en woonachtig in Zuid-Limburg en sinds kort in het bezit van een Grill Guru Elite. Dank zij de inspiratie welke ik op dit forum opgedaan heb, al druk aan het experimenteren met wisselende resultaten.
Op de meeste vragen die ik heb vind ik wel een antwoord, echter niet op de volgende.
Wat als je op een mooie zonnige dag je kamado opgestookt heb en op een gegeven moment wordt overvallen door een onweersbui. Helaas niet ongewoon in dit landje.
Je hebt daar dan een (zeer) warm stukje keramiek staan waar plotseling een koude plens water overheen komt. Dit zal uiteraard tot een hoop stoom en temperatuurdaling leiden, maar kan het materiaal hier wel tegen?