P
Petronella
Gast
Hallo allemaal,
Ik ben lid geworden van dit forum omdat we sinds kort in het bezit zijn van een (black) Bastard. Ik hoop hier veel inspiratie op te doen en als ik de onderwerpen zo lees komt dat wel goed . We hebben al een paar keer gekookt op The Bastard en vind het heel bijzonder te ontdekken hoe je hem goed op temperatuur houdt, het lukt al heel goed ! Nu nog op zoek naar een adres voor goed en duurzaam vlees want er staat pulled pork op het progamma .
ik hoop op veel bbq plezier !
gr.Petronella
Ik ben lid geworden van dit forum omdat we sinds kort in het bezit zijn van een (black) Bastard. Ik hoop hier veel inspiratie op te doen en als ik de onderwerpen zo lees komt dat wel goed . We hebben al een paar keer gekookt op The Bastard en vind het heel bijzonder te ontdekken hoe je hem goed op temperatuur houdt, het lukt al heel goed ! Nu nog op zoek naar een adres voor goed en duurzaam vlees want er staat pulled pork op het progamma .
ik hoop op veel bbq plezier !
gr.Petronella