BasBQ
Beef en Steak

Niet mokken maar wokken!

Thunderflash

Stoker
Berichten
434
Vanavond de wok maar weer eens tevoorschijn gehaald. Een wok misstaat tenslotte ook niet op een kamado.
Op het menu stonden garnalen en surimi met rijst. Uiteraard ook de nodige vitaminen.
De garnalen en surimi gekruid met 5 spices, komijnzaad en rode chilisaus. Tijdens het wokken van de garnalen en surimi er japanse vissaus en sojasaus aan toegevoegd. Al met al een heerlijke maaltijd.

IMG_0722.jpeg


IMG_0723.jpeg


IMG_0726.jpeg


IMG_0727.jpeg


IMG_0728.jpeg
 
Ziet er erg Lekker uit,
Ik verlang echter weer naar de nostalgie dat we het over een BBQ hadden ipv. Kamado. Want dat is dat ding een BBQ.;)
 
Lekker maaltje 😋, maar als ik het zo inschat is de temperatuur om echt te wokken te laag , dit moet echt bokke heet .
Schuif geheel open en zo dicht mogelijk op de kolen . En omdat het gietijzeren wok is ,eerst goed op temperatuur laten komen .
Dit duurt langer dan een stalen wok .
En het vreet kolen 😅.
20211220_171110.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan