Goedemiddag allemaal op deze regenachtige zondag,
Mijn naam is Nicky, ben 27 jaar, woon in het midden van het land en ben van kinds af aan al gek op vuur en vlees.
De afgelopen 2 jaar heb ik mijn vlees bereidt op een smoker van Fonteyn.
Aangezien het plaatmateriaal erg dun is en de kwaliteit teleurstellend te noemen is, ben ik sinds een week eigenaar van een BGE Large.
Hiermee is ook een eind gekomen aan het enkel grillen/roken van vlees en ben ik inmiddels overgestapt op het bereiden van complete maaltijden met de BGE.
Om de BGE zo los te laten staan is ook maar kaal dus ben ik begonnen met het bouwen van mijn eigen tafel/buiten keuken.
De formaten worden ongeveer 200x100x80.
Ik hoop hier veel te leren over de diverse kooktechnieken en de bereidingen. Maar uiteraard ook op nieuwe idee?n te komen.
Het forum bezoek ik via de Tapatalk app waardoor m'n foto's automatisch worden ge-uploadt.
Mijn naam is Nicky, ben 27 jaar, woon in het midden van het land en ben van kinds af aan al gek op vuur en vlees.
De afgelopen 2 jaar heb ik mijn vlees bereidt op een smoker van Fonteyn.

Aangezien het plaatmateriaal erg dun is en de kwaliteit teleurstellend te noemen is, ben ik sinds een week eigenaar van een BGE Large.

Hiermee is ook een eind gekomen aan het enkel grillen/roken van vlees en ben ik inmiddels overgestapt op het bereiden van complete maaltijden met de BGE.
Om de BGE zo los te laten staan is ook maar kaal dus ben ik begonnen met het bouwen van mijn eigen tafel/buiten keuken.
De formaten worden ongeveer 200x100x80.

Ik hoop hier veel te leren over de diverse kooktechnieken en de bereidingen. Maar uiteraard ook op nieuwe idee?n te komen.
Het forum bezoek ik via de Tapatalk app waardoor m'n foto's automatisch worden ge-uploadt.