- Berichten
- 289
Vorig jaar had ik een zakje Namibi Braai XL gekocht en vandaag voor het eerst geprobeerd. Ik weet niet wat ik fout heb gedaan, maar het was niet vooruit te branden. Ik had een starter gevuld met de nodige stukken (mooi groot, dat wel), wokkel er onder en gaan. Na iets van een half uur maar twee wokkels erbij en weer gaan. Daarna zag ik stukjes gloeien (ik had een heel klein restje marabu erbij), dus op m'n Weber, maar het leek lauw. Terug in de starter maar, wokkel, en maar weer laten gloeien. Op een gegeven moment ook maar de onkruidbrander er op, maar nog steeds ging het niet goed aan.
Hier las ik veel enthousiaste reacties over de Namibi Braai XL, maar het lijkt wel alsof ik een compleet andere houtskool heb. Wat doe ik fout? Ben ik te ongeduldig? Hoe lang doen anderen het in een starter (ik heb dus geen kamado)?
Hier las ik veel enthousiaste reacties over de Namibi Braai XL, maar het lijkt wel alsof ik een compleet andere houtskool heb. Wat doe ik fout? Ben ik te ongeduldig? Hoe lang doen anderen het in een starter (ik heb dus geen kamado)?