- Berichten
- 69
De laatste bcc kan alwel een paar jaar geleden zijn.
Maar vanavind toch maar weer eens gemaakt. Ook om de tokkie te krijgen, maar vooral omdat het toch echt lekker is.
Deze chick van 1,3 kg heerlijk ingerubt met mijn eigen rubje. Vervolgens was ze klaar om een rondje op de motor te gaan rijden.
165-170 graden indirect. En de laatste minuten even opgestookt naar de 185 graden voor het heerlijke krokante korstje.
Toen de kerntemp bereikt was, haar heerlijk van de kamado gehaald en samen met de kids aangesneden. En natuurlijk mama jaloers gemaakt die aan het werk was/is.
Maar vanavind toch maar weer eens gemaakt. Ook om de tokkie te krijgen, maar vooral omdat het toch echt lekker is.
Deze chick van 1,3 kg heerlijk ingerubt met mijn eigen rubje. Vervolgens was ze klaar om een rondje op de motor te gaan rijden.
165-170 graden indirect. En de laatste minuten even opgestookt naar de 185 graden voor het heerlijke krokante korstje.
Toen de kerntemp bereikt was, haar heerlijk van de kamado gehaald en samen met de kids aangesneden. En natuurlijk mama jaloers gemaakt die aan het werk was/is.