- Berichten
- 23
vandaag voor het eerst de BeerCan Chicken gepoogd te maken. Ik heb hiervoor 2 kippetjes gebruikt. Een vers kippetje en ik had er nog 1 in de diepvries die op moest. Heb hierdoor meteen 2 (redelijk gelijke stegeman) kruiden kunnen testen. Ook gebruik gemaakt van wat appelhout. BBQ op ~175 graden indirect.
Resultaat? Sappig, check! Mooi korstje, check! Smaak, uhmmm nee, kruiden vond ik niet geweldig en de appel chunk tussen de kolen deed het geweldig. Rooksmaak was te… volgende keer BCC ga ik volgens recept van Smokey Goodness doen.
Wel leuk experiment!
Resultaat? Sappig, check! Mooi korstje, check! Smaak, uhmmm nee, kruiden vond ik niet geweldig en de appel chunk tussen de kolen deed het geweldig. Rooksmaak was te… volgende keer BCC ga ik volgens recept van Smokey Goodness doen.
Wel leuk experiment!