M
MV
Gast
Ha Mensen,
Ik ben Mathé...een voormalig vegetariër. Daar is nu nog weinig van te merken.
Ik hoop dat jullie op dit forum verder kijken dan alleen verbrande worstjes en voorgemarineerde speklapjes.
Zelf hou ik me namelijk bezig met ECHTE barbecue, dus voornamelijk indirect en met lage temperaturen. Hebben jullie bijvoorbeeld wel eens van Pulled Pork en brisket gehoord?
Verder mag ik mij Nederlands Kampioen BBQ 2011 noemen.
Jullie kunnen dus veel van mij leren!
Maar nu even serieus! Want ik hou mij natuurlijk een beetje groot...???
Ik wil graag in contact blijven en wens jullie veel succes met dit nieuwe forum!
Ik ben Mathé...een voormalig vegetariër. Daar is nu nog weinig van te merken.
Ik hoop dat jullie op dit forum verder kijken dan alleen verbrande worstjes en voorgemarineerde speklapjes.
Zelf hou ik me namelijk bezig met ECHTE barbecue, dus voornamelijk indirect en met lage temperaturen. Hebben jullie bijvoorbeeld wel eens van Pulled Pork en brisket gehoord?

Jullie kunnen dus veel van mij leren!
Maar nu even serieus! Want ik hou mij natuurlijk een beetje groot...???
Ik wil graag in contact blijven en wens jullie veel succes met dit nieuwe forum!