- Berichten
- 5.548
Hallo mede stokers !
Ik heb een vraagje.
Bij het bereiden van diverse rubs wordt o.a.vaak gebruik gemaakt van mosterd .
Voor de sauzen is dit gewoon uit een potje. Welke, is een kwestie van smaak.
Maar bij een rub is dit veel in droge vorm, dan lees ik soms 3 mogelijkheden :-?
Gedroogde mosterd.
Mosterdzaad. (gemalen)
Mosterdpoeder.
Weet iemand of hiermee het zelfde bedoeld wordt of is er een verschil?
Ik hoor graag jullie mening.
B.v.d.
Hans.
Ik heb een vraagje.
Bij het bereiden van diverse rubs wordt o.a.vaak gebruik gemaakt van mosterd .
Voor de sauzen is dit gewoon uit een potje. Welke, is een kwestie van smaak.
Maar bij een rub is dit veel in droge vorm, dan lees ik soms 3 mogelijkheden :-?
Gedroogde mosterd.
Mosterdzaad. (gemalen)
Mosterdpoeder.
Weet iemand of hiermee het zelfde bedoeld wordt of is er een verschil?
Ik hoor graag jullie mening.
B.v.d.
Hans.