- Berichten
- 5.104
Het was toch weer een verschrikkelijk lekker najaarsweertje gisteren.
Dus, naanbrood van gsitdeeg, en mosselen met een thaise twist.
Had nog rode curry in de vriezer dus die maar uit bederf geholpen.
Naanbroodjes, deeg gemaakt, laten rijzen, plat gevormd en op de bakplaat 2 min / kant gebakken. ff ingestreken met olijfolie en wat gehakte koriander erover.
Mosselen; ff wat prei, ui, knoflook, gember aangezet. Rode curry erbij, kokosmelk erbij. Doorroeren.
Daarna de mosselen en de topping van bosui en rode peper erbij.
2x 4 min. met tussendoor omscheppen. Aftoppen met koriander en limoen.
Dus, naanbrood van gsitdeeg, en mosselen met een thaise twist.
Had nog rode curry in de vriezer dus die maar uit bederf geholpen.
Naanbroodjes, deeg gemaakt, laten rijzen, plat gevormd en op de bakplaat 2 min / kant gebakken. ff ingestreken met olijfolie en wat gehakte koriander erover.
Mosselen; ff wat prei, ui, knoflook, gember aangezet. Rode curry erbij, kokosmelk erbij. Doorroeren.
Daarna de mosselen en de topping van bosui en rode peper erbij.
2x 4 min. met tussendoor omscheppen. Aftoppen met koriander en limoen.