Beef en Steak

Mooi weer voor een PP

  • Onderwerp starter Onderwerp starter pemedica
  • Startdatum Startdatum
20.15 uur , kerntemp ligt nu op 84 graden... allemachtig in een uur 1 graad verhoging.
Nog ff paar kooltjes bijgevoegt, kolenmandje raakte iets leger.

Ik had het idee dat ik half negen een eind zou zijn met mn PP...maar !!! hahha
We zullen zien
 
Heb je dan wel iets te eten tot die tijd of zit je nu honger te lijden?
 
Het kan even duren,maar dan smaakt ie nog beter.
 
en en en .... hoever zijn we nu  ;)
 
STOP DE KLOK!!!!

Het is zover...ik noteer 21.06 op de klok vanaf tempmeting.
De 88 graden grens is bereikt.
Het laatste uurtje is er best veel tempverschil opgetreden maar hij is er...yes!!

20120219_205300.jpg


Hij ziet er mooi uit...maar ik vermoed wel een flink harde korst.
IK heb de nek nu in een bak overdekt met een theedoek...om rustig af te koelen(zilverfolie op)

20120219_205314.jpg


nou het was me het dagje wel....een PP maken voor mn baas zn verjaardag...maar et was top om te doen.
Na het pullen gaan de bakken eerst in de vriezer, om vervolgens vrijdagavond bij een biertje genuttigd te worden.

Bedankt voor het volgen..
Gr Pemedica
Pete Folkertsma
 
Net klaar met het pullen..kwilde het toch graag even laten zien..btw et smaakt mooi :-)
9107e00d-5dcb-bb92.jpg
 

en deze 
9107e013-5de2-9989.jpg
 
prachtige pp, je hebt toch zeker wel even geproeft voordat alles de vriezer in gaat?
;)
 
Ziet er goed uit, dat word een fijn feestje vrijdag!
 
Mooie sessie en eeeh gefeliciteerd met je knorretje :-)
 
Hoe is de bark (korst) uiteindelijk geworden?
 
De korst was stevig, maar naar het pullen zijn dit de lekkerste stukjes. Al met al is het gister goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar
 
Ziet er lekker uit.

Vind de bark meestal de lekkerste stukken.
 
Mooie sessie. Gefeliciteerd met je knor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan