- Berichten
- 177
Wat voor vlees het is kan ik niet achterhalen...Het is iets taaier dan entrecote, minder rood dan cote de boeuf. Gelukkig wel rund. Ipv 2x 1,5cm dik kreeg ik 2x 500g, vandaag dus weer zo'n stuk op de SJ hier in Frankrijk. Laten we het houden op miscommunicatie tussen mij en de Franse supermarktslager.
In de haast had ik ook dragon ipv oregano...Pakte niet verkeerd uit, maar uitgesproken dragon op rundvlees is geen marriage made in heaven zegmaar. Voor het tweede stuk vanavond toch maar oregano gekocht om de echte award winning rub te kunnen maken!
Later bleek ook dat we het verkeerd op de draad hadden getrancheerd (zie foto); toen we dat inmiddels hadden verholpen werd het vlees wel malser maar het bleef erg stevig.
De rub was erg lekker! Ben benieuwd als we het netjes met oregano doen ipv dragon ;-) vanavond!
In de haast had ik ook dragon ipv oregano...Pakte niet verkeerd uit, maar uitgesproken dragon op rundvlees is geen marriage made in heaven zegmaar. Voor het tweede stuk vanavond toch maar oregano gekocht om de echte award winning rub te kunnen maken!




Later bleek ook dat we het verkeerd op de draad hadden getrancheerd (zie foto); toen we dat inmiddels hadden verholpen werd het vlees wel malser maar het bleef erg stevig.
De rub was erg lekker! Ben benieuwd als we het netjes met oregano doen ipv dragon ;-) vanavond!