- Berichten
- 2.982
Beter goed gejat en verkracht dan zelf verzonnen
.
Vorige week had ik in eens zin in moinkballs. Alleen helaas de hamsteraars waren me voor en geen gehakt meer verkrijgbaar. Mmmm als Noskos frikadel burnt ends kan maken, dan moet dat met moinkballs ook wel lukken
.
Ondertussen een week later en had ik het idee nog steeds in mijn hoofd.
Daarom nu Moinkdellen.
Men neemt een paar ontdooide frikadellen, snijdt deze in stukken,
insmeren met mosterd en bestrooien met je favoriete bbq kruiden.
Hierna deze met spek omwikkeld en nog wat extra kruiden er over.
Ondertussen de q naar 125 graden gebracht. En deze een half uurtje laten liggen.
Ik heb ze even van de bbq genomen en de bbq naar 180 graden gebracht.
Hierna deze insmeren met je favoriete bbqsaus.
Nog een half uurtje laten liggen en ready to eat.
Het resultaat was een lekkere leuke snack.
Bedankt voor het kijken

Vorige week had ik in eens zin in moinkballs. Alleen helaas de hamsteraars waren me voor en geen gehakt meer verkrijgbaar. Mmmm als Noskos frikadel burnt ends kan maken, dan moet dat met moinkballs ook wel lukken

Ondertussen een week later en had ik het idee nog steeds in mijn hoofd.
Daarom nu Moinkdellen.
Men neemt een paar ontdooide frikadellen, snijdt deze in stukken,




Hierna deze met spek omwikkeld en nog wat extra kruiden er over.



Ondertussen de q naar 125 graden gebracht. En deze een half uurtje laten liggen.



Ik heb ze even van de bbq genomen en de bbq naar 180 graden gebracht.
Hierna deze insmeren met je favoriete bbqsaus.



Nog een half uurtje laten liggen en ready to eat.
Het resultaat was een lekkere leuke snack.

Bedankt voor het kijken