Beef en Steak

Moink Balls

 
 

EFFEX

Sprokkelaar
Berichten
42
En tijd voor de vierde klassieker in bbq land. Na gisteren bier can chicken was het vandaag de beurt aan de moink balls, Deze heb ik al veel voorbij zien komen op dit forum.

Zoals je misschien ziet mist er een ingredient om aan de officiële moink balls te komen, dit is namelijk kaas. Ik lust geen kaas en laat dit dus in alle recepturen vallen.

Daarnaar noskos de pulled pork rub en bbq saus gebruikt. Ik had de thermometer ws niet in het midden van de designated moink ball gestopt aangezien ik het spek uiteindelijk niet heel knapperig vond en de temp van de moink al na het sauzen opeens naar 50 graden was gedropt. Kwa smaak waren ze heerlijk alhoewel de kids ze iets te pittig vonden, dit komt ws door de gebruikte rub. Deze wordt volgende keer dus een andere. Ik snap wel waarom deze zo populair zijn.

Hieronder de foto's anders is het nooit gebeurd...
988dca1a514d820d840c09c4b26ba8ef.jpg
90d8327c896e0e8ea5c881adcc02f940.jpg
6b4db3f2d008181f21c549ba8dfbf476.jpg
92964cb423a7179dfefdca39d3059ef8.jpg
7594f2f8b3c44b198e90b3a93b043b81.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
 
Moinkballs, de ultieme bbq snack
Zie er goed uit hoor. Lekker hoor
 
Oeh, nice. Ik krijg er trek van!
 
Kijk lekker MOINKBALS en zonder kaas ben dus niet de enige die geen kaas lust :)
Maar het zijn mooie ballen geworden
 
Dat zijn mooie ballen. Die durf ik wel in de mond te nemen.
 
Mooie glimmende ballen Ja, mijn PP rub heeft een pitje. The Spareribs is wat kindvriendelijker
 
Wat heb jij mooi glimmende ballen
 
Terug
Bovenaan Onderaan