En tijd voor de vierde klassieker in bbq land. Na gisteren bier can chicken was het vandaag de beurt aan de moink balls, Deze heb ik al veel voorbij zien komen op dit forum.
Zoals je misschien ziet mist er een ingredient om aan de officiële moink balls te komen, dit is namelijk kaas. Ik lust geen kaas en laat dit dus in alle recepturen vallen.
Daarnaar noskos de pulled pork rub en bbq saus gebruikt. Ik had de thermometer ws niet in het midden van de designated moink ball gestopt aangezien ik het spek uiteindelijk niet heel knapperig vond en de temp van de moink al na het sauzen opeens naar 50 graden was gedropt. Kwa smaak waren ze heerlijk alhoewel de kids ze iets te pittig vonden, dit komt ws door de gebruikte rub. Deze wordt volgende keer dus een andere. Ik snap wel waarom deze zo populair zijn.
Hieronder de foto's anders is het nooit gebeurd...
Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
Zoals je misschien ziet mist er een ingredient om aan de officiële moink balls te komen, dit is namelijk kaas. Ik lust geen kaas en laat dit dus in alle recepturen vallen.
Daarnaar noskos de pulled pork rub en bbq saus gebruikt. Ik had de thermometer ws niet in het midden van de designated moink ball gestopt aangezien ik het spek uiteindelijk niet heel knapperig vond en de temp van de moink al na het sauzen opeens naar 50 graden was gedropt. Kwa smaak waren ze heerlijk alhoewel de kids ze iets te pittig vonden, dit komt ws door de gebruikte rub. Deze wordt volgende keer dus een andere. Ik snap wel waarom deze zo populair zijn.
Hieronder de foto's anders is het nooit gebeurd...





Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk