- Berichten
- 272
Goedemorgen,
Op mijn todo lijstje om een keer te maken stonden o.a MOINK balls. Afgelopen weekend alles bij elkaar gezocht en aan de slag gegaan. Ik heb het originele noskos recept gevolgd, dus ik mag ze echt MOINK balls noemen
. Er leuk om te maken weer en ze smaakten ook nog eens heerlijk!
Uiteraard foto's gemaakt, anders is het niet gebeurd:
De ingredi?nten:

Balletjes draaien:

In de spek gerold:

Op de BBQ, rustig garen en roken:

Rookt lekker!

Ingesmeerd met een BBQ sausje:

En klaar om te eten!

Uiteindelijk hebben de balletjes ruim een uur en een kwartier op de BBQ gelegen, de temperatuur was aan het begin rond de 120 graden, ik heb even niet goed opgelet (de visite wilde ook aandacht...) en toen is de temperatuur gezakt naar de 100. Iets op gestookt en weer rond de 120 om ze af te maken. Het smaakte heel goed in ieder geval. Dit ga ik zeker vaker maken!
Groet,
Sander
Op mijn todo lijstje om een keer te maken stonden o.a MOINK balls. Afgelopen weekend alles bij elkaar gezocht en aan de slag gegaan. Ik heb het originele noskos recept gevolgd, dus ik mag ze echt MOINK balls noemen

Uiteraard foto's gemaakt, anders is het niet gebeurd:
De ingredi?nten:

Balletjes draaien:

In de spek gerold:

Op de BBQ, rustig garen en roken:

Rookt lekker!

Ingesmeerd met een BBQ sausje:

En klaar om te eten!

Uiteindelijk hebben de balletjes ruim een uur en een kwartier op de BBQ gelegen, de temperatuur was aan het begin rond de 120 graden, ik heb even niet goed opgelet (de visite wilde ook aandacht...) en toen is de temperatuur gezakt naar de 100. Iets op gestookt en weer rond de 120 om ze af te maken. Het smaakte heel goed in ieder geval. Dit ga ik zeker vaker maken!
Groet,
Sander