Beef en Steak

Mijn laatste BBQ aanwinst

Goed vreugde feestje!
 
Ik heb nog de oude die tot 130 graden gaan en die zijn prima. De nieuwe die jij waarschijnlijk gehaald hebt gaan tot 250 graden.
 
Mooie aanschaf die black basterd, maar een picanha op een Q met een vaste deksel vind ik net wat minder handig. Ik pak daar gewoon mijn oude weber 57 voor van stal, dat scheelt heel wat haar op de onderarmen....
 
Was een mooie reverse sear, eerst indirect tot 48 graden kern... en hem toen af fikken.
Ondanks het gebruik van een goede lange tang zijn er wel een paar haartjes op mijn handen verloren gegaan, maar that's it! Minimaal haarverlies dus. Een picanha is echt goed te bereiden op een kamado... Al weet ik niet wat voor vlammenzee Structor cre?ert met zijn picanha's...
 
Wooop wooop! Verjaardagscadeau van mijn vrouw!



631f723ad3db18be54b6c172ae3cde4e.jpg
 
Erg fijn wedstrijdgereedschap!
 
Weer iets voor bij mijn verzameling.
7466f4b94413ab63ecfb56a054fbe6e0.jpg
 
Aangezien we aardig wat weekjes bij schoonmoeders in Duitsland doorbrengen. Heb ik maar een 57 Master Touch daar laten bezorgen. Zonder de WGA heb ik weer wat meer ruimte om gietijzer spul mee te nemen :)

9CF16A65-A827-4A2B-ABDC-701C5E04CD78_zpshh6vf4q6.jpg


B9D638A3-9535-4E84-A8D9-69D7526B98AA_zpsn2xmbjgw.jpg


5BC6471A-A650-41C3-9569-F37B8ECCA7A4_zpsego2abpd.jpg
 
Blijft een raar gezicht, zo'n schone barbecue.
Wel mooie aanwinst!
 
Terug
Bovenaan Onderaan