- Berichten
- 16
Vandaag de eerste keer spare ribs gemaakt op mijn kamado.
Gisteravond eerst de ribben gehaald en gekruid met Noskos spare ribs kruiden.
Na een nachtje in de koelkast vandaag om 11.00 de BBQ aangestoken en met een houtblokje appel de temperatuur naar 110 graden gebracht.
Om de 20 minuten ingesprayed met appelsap en na 2,5 van de BBQ gehaald.
Vervolgens de ribben ingepakt in zilver folie samen met honing, basterdsuiker en Noskos BBQ saus.
Na een anderhalf uur eraf gehaald, sap opgevangen en een kleinbeetje verdikt met nog wat BBQ saus.
Nog een half uur op de BBQ en 2x afgelakt
Vervolgens met 3 personen de ribs verorberd…. Ze waren heerlijk !
Lekker mals en toch een lekker bite!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gisteravond eerst de ribben gehaald en gekruid met Noskos spare ribs kruiden.



Na een nachtje in de koelkast vandaag om 11.00 de BBQ aangestoken en met een houtblokje appel de temperatuur naar 110 graden gebracht.

Om de 20 minuten ingesprayed met appelsap en na 2,5 van de BBQ gehaald.

Vervolgens de ribben ingepakt in zilver folie samen met honing, basterdsuiker en Noskos BBQ saus.

Na een anderhalf uur eraf gehaald, sap opgevangen en een kleinbeetje verdikt met nog wat BBQ saus.

Nog een half uur op de BBQ en 2x afgelakt

Vervolgens met 3 personen de ribs verorberd…. Ze waren heerlijk !

Lekker mals en toch een lekker bite!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk