Morgen ga ik mijn eerst pulled pork proberen te maken.
Ben vanmiddag bij de slager geweest om een procureur van 2kg te halen.
Ik moest hem inwrijven met 2 eetlepels zout en hem de hele nacht laten intrekken.
En heb de voorbereidingen al getroffen voor morgen.
Ik heb het recept er bij gepakt voor een North Carolina Pulled Pork
via http://www.bluesmoke-bbq.nl/068_NC_BBQ/North_Carolina_Pulled_Pork_Barbecue.php
Voor de North Carolina saus had ik deze ingredi?nten nodig.
0.47 l Appel Azijn
45 ml (3 el) Verse Spaanse Peper , fijn gehakt en geplet
5 ml (1 tl) Peperkorrels, halfgrof gemalen10 ml
(2 tl) Zout
Morgen om 9.00 gaan we beginnen zodat we in het begin van de avond hopelijk een lekker broodje met pulled pork kunnen eten.
Ik ben zeer benieuwd of het gaat lukken en of het zal smaken.
groeten Herold
Ben vanmiddag bij de slager geweest om een procureur van 2kg te halen.
Ik moest hem inwrijven met 2 eetlepels zout en hem de hele nacht laten intrekken.
En heb de voorbereidingen al getroffen voor morgen.
Ik heb het recept er bij gepakt voor een North Carolina Pulled Pork
via http://www.bluesmoke-bbq.nl/068_NC_BBQ/North_Carolina_Pulled_Pork_Barbecue.php
Voor de North Carolina saus had ik deze ingredi?nten nodig.
0.47 l Appel Azijn
45 ml (3 el) Verse Spaanse Peper , fijn gehakt en geplet
5 ml (1 tl) Peperkorrels, halfgrof gemalen10 ml
(2 tl) Zout
Morgen om 9.00 gaan we beginnen zodat we in het begin van de avond hopelijk een lekker broodje met pulled pork kunnen eten.
Ik ben zeer benieuwd of het gaat lukken en of het zal smaken.
groeten Herold