Vandaag speciaal voor de 2de verjaardag van mijn zoon PP gemaakt. Ik was zo nieuwsgierig door alle verhalen hier dat ik dacht dat MOET ik ook. Dus op vrijdag op naar de groothandel voor een mooi stuk varkensnek.
Deze op zaterdag voorbereid volgens het wedstrijd recept van Noskos.
Vanmorgen om 6.00 opgestaan (je moet er wat voor over hebben
en de Q aangestoken volgens de Minion methode. Om 6:30 was de Q netjes op temperatuur en toen kon het feest beginnen.
Om 8:30 was de Q nog steeds mooi rond de 125gr en de PP 45gr. Om 11:30 bij 68gr de PP ingesmeerd met de glaze.
Na 2 uur de PP netjes ingepakt en om hem van de Q gehaald en vervolgens 2 uur in doeken laten rusten.
Om 16:30 de PP geplukt en mooi op smaak gebracht met de eind saus.
Mijn complimenten aan Noskos voor het recept het was een hit en zeker voor vele herhalingen vatbaar.

Deze op zaterdag voorbereid volgens het wedstrijd recept van Noskos.

Vanmorgen om 6.00 opgestaan (je moet er wat voor over hebben


Om 8:30 was de Q nog steeds mooi rond de 125gr en de PP 45gr. Om 11:30 bij 68gr de PP ingesmeerd met de glaze.

Na 2 uur de PP netjes ingepakt en om hem van de Q gehaald en vervolgens 2 uur in doeken laten rusten.
Om 16:30 de PP geplukt en mooi op smaak gebracht met de eind saus.

Mijn complimenten aan Noskos voor het recept het was een hit en zeker voor vele herhalingen vatbaar.