BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste PP op de SJ

 
 
 

KoenCuypers

Sprokkelaar
Berichten
26
Mijn allereerste PP!
Deze heb ik gemaakt op mij Smokey Joe Premium!

Het stuk varkens nek van 1,3kg dat eraan moet:
kajyqa.jpg


Goed in de rub gezet:
25zpk5k.jpg


BBQ klaar zetten voor indirect grillen met appel en maple rook chips ertussen:
2ykclk8.jpg


Na 4 uurtjes toch ingezien dat het vlees beter in het midden ligt!
Hmmm, het vlees is blijkbaar iets te dik voor de SJ ;)
25yytyr.jpg


Bijna in de zone:
jaxif9.jpg


Wat appelsap om te sprayen:
v645yg.jpg


Bijna klaar! Survived the zone (niet ingepakt!):
25p225v.jpg


Broodjes opwarmen:
r1fupy.jpg


De PP even laten rusten:
2lc62ax.jpg


Lekker pullen:
jz7ko5.jpg


En nu lekker eten:
2s5y8o2.jpg


Het was lekker sappig!
Heb de SJ rond de 110 graden gehouden en de PP was klaar na 12h op 88 graden!
Het BBQ'en bevalt me wel!

Morgen waarschijnlijk Cote ? los en ma?skolven.

Groeten,
Koen
 
Wat stoer om dit op een SJ te doen! Hulde! En volgens mij heb je ook nog een Knorretje verdient. Gefeliciteerd.
 
Mooie sessie!! Ik ben er ondersteboven van!!
 
mooie sessie geweest, en dat op je SJ, gefeliciteerd met je knorrie
 
Mooi zo op die SJ. Gefeliciteerd met je knor! Heb je je brandstof nog moeten bijvullen?
 
Ik denk dat jij wel uitgeroepen mag worden tot held van de SJ.
Wat geweldig wat jij er allemaal vanaf krijgt.

Die grote ketels zouden bijna overbodig worden, haha!

Gefeliciteerd met je knorrie!
 
Thx allemaal!

Ik heb 1 keer moeten bijvullen.
Ik heb wel met de minion methode gewerkt!

Greetz.
 
Ziet er goed uit Koen, mooi dat je dit soort stukken vlees op de SJ durft te doen.
 
Ik moet wel h?  ;)
Ik kreeg van de wederhelft enkel een go voor een SJ.
Een grotere kwam er niet in.

Maar als ze nu ziet dat ik hem zo dikwijls gebruik kan daar nog verandering inkomen  :D
 
Grappig zeg en lekker!!
 
Als je een beetje handig bent kun je ook nog een UDS bouwen :) Met een 60 liter vat kun je meestal de deksel van je SJ gebruiken en heb je een leuk compacte rookton voor dit soort stukken vlees. Zeker als je maar voor 2 personen vlees maakt is dat ideaal.
 
Terug
Bovenaan Onderaan