B
BakkerBart
Gast
Vandaag eindelijk mooi weer! Dus de BBQ maar eens uit de schuur gehaald. Lekker in het zonnetje de DPR 2.0 in elkaar gezet.
Mijn deegje in de zon laten rijzen, half uurtje...

Lekkere groenten gesneden

en de bodem uitgerold (200 gram deeg). 375 gram bloem, 5 gram gist, zout, scheutje olijfolie en ca. 180 gram water en een klein beetje suiker.

Flink wat kolen en 2 stukjes hout (niet onder de pizzasteen, maar achter in de BBQ...

De pizza bakken.....

De bodem controleren

Even wachten....

Pizza!

Jesse en Danny, bedankt voor deze serie! Voor mij een nieuwe dimensie voor de BBQ!
De pizza's waren overigens heerlijk!

Mijn deegje in de zon laten rijzen, half uurtje...

Lekkere groenten gesneden

en de bodem uitgerold (200 gram deeg). 375 gram bloem, 5 gram gist, zout, scheutje olijfolie en ca. 180 gram water en een klein beetje suiker.

Flink wat kolen en 2 stukjes hout (niet onder de pizzasteen, maar achter in de BBQ...

De pizza bakken.....

De bodem controleren

Even wachten....

Pizza!

Jesse en Danny, bedankt voor deze serie! Voor mij een nieuwe dimensie voor de BBQ!
De pizza's waren overigens heerlijk!