BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste pizza met de DPR 2.0!

B

BakkerBart

Gast
Vandaag eindelijk mooi weer! Dus de BBQ maar eens uit de schuur gehaald. Lekker in het zonnetje de DPR 2.0 in elkaar gezet.

Mijn deegje in de zon laten rijzen, half uurtje...


Lekkere groenten gesneden


en de bodem uitgerold (200 gram deeg). 375 gram bloem, 5 gram gist, zout, scheutje olijfolie en ca. 180 gram water en een klein beetje suiker.


Flink wat kolen en 2 stukjes hout (niet onder de pizzasteen, maar achter in de BBQ...


De pizza bakken.....


De bodem controleren


Even wachten....


Pizza!


Jesse en Danny, bedankt voor deze serie! Voor mij een nieuwe dimensie voor de BBQ!
De pizza's waren overigens heerlijk!
 
Ze zien er ook heerlijk uit.

Volgens mij worden de bbq's soms te heet voor je thermometer ;).
 
Prima pizza zo te zien
 
una pizza primavera!!  ;)
 
Ziet er prima uit!!!
Ik heb mijn rooster op de boutjes van de dpr liggen dat schuift de pizza makkelijker naar binnen en buiten.
 
jeroen78 zei:
Ziet er prima uit!!!
Ik heb mijn rooster op de boutjes van de dpr liggen dat schuift de pizza makkelijker naar binnen en buiten.

Zo doe ik het ook! anders is het wat moeilijk scheppen!  ;)


 
Ziet er lekker uit en mooi hoor met die vlammetjes op de achtergrond.
 
Hij ziet er goed uit,maar het ik ook de eerste die ik zie dat hij rond is.
 
dat zijn mooie pizza's geworden
 
Terug
Bovenaan Onderaan