BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste getrokken varkentje.

 
 

Pascal de boeck

Sprokkelaar
Berichten
34
Gisteren naar de makro gereden om een flink stuk spieringgebraad te kopen. Het enige wat ik kon vinden was een stuk schoudergebraad in een netje met een hele rare vorm.

ik dacht eerst dat het 2 sukken vlees waren maar ze hingen echt wel aan mekaar. Besloten om het netje er rond te laten. Het vlees ingespoten met de Noskos injectie, ingesmeerd met mosterd en een basic rub erover. 


In folie ingepakt en de koelkast in.


Vanochtend het vlees uit de koelkast gehaald en de weber voorbereid met een mooie slang.


Na enkele uurtjes zag het er zo uit.


enkele keren gesprayed met appelsap en bij 69 graden kerntemperatuur ingepakt.
Ondertussen begonnen aan de broodjes naar een recept van Levine.









En niet te vergeten de coleslaw.



Na een uur of negen op een vrij stabiele weber was de kerntemperatuur van 90 graden bereikt. Het ingepakte vlees in handdoeken gewikkeld en in de oven bewaard tot mijn vriendin thuis was.
en dan, eindelijk uitpakken en pullen. Het vlees kwam heel goed los en was mooi sappig en mals.



En natuurlijk het eindresultaat.Heerlijk.





bedankt voor uw aandacht.

Verdien ik nu een knorretje?
 
ik vind het prachtig en het ziet er ook heerlijk uit, ik zeg gefeliciteerd met je knor  :)
 
Hahahaha op die ene foto lijkt het wel een mega pinda.
Maar lekker hoor, en gefeliciteerd met je knor.
 
Zo, dat is een mooi varkentje...ik denk dat je een stickertje gaat verdienen.
 
Ziet er prima uit!
Gefeliciteerd
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan