- Berichten
- 509
Het gaat dus nu gebeuren.
Van Beef en Steak.
Nog wat vet weg getrimmed.
Geinjecteerd met runder bouillon.
Gerubbed met de Brisket mix van noskos
En op de ProQ.
De rest volgt uiteraard...
Beetje rook?
Na ongeveer 4 uur 71 graden
En weer terug in de folie. Op naar de 91 graden
Ff rusten.....
Gravy..... >
<
Ziet er beter uit dan het smaakt, helaas
Samen met zelfgemaakte aardappel ei salade en gegrilde venkel ge?nspireerd door MarBQ .

Van Beef en Steak.

Nog wat vet weg getrimmed.

Geinjecteerd met runder bouillon.

Gerubbed met de Brisket mix van noskos

En op de ProQ.
De rest volgt uiteraard...

Beetje rook?

Na ongeveer 4 uur 71 graden

En weer terug in de folie. Op naar de 91 graden

Ff rusten.....

Gravy..... >


Ziet er beter uit dan het smaakt, helaas

Samen met zelfgemaakte aardappel ei salade en gegrilde venkel ge?nspireerd door MarBQ .