Beef en Steak

Mijn eerste beercan chicken

 
 

danibierhoff

Vuurmaker
Berichten
69
Omdat het indirect was heb ik hem maar onder Low & Slow geplaatst. Mijn eerste beercan chicken, dit was eind maart. Ik weet niet of de foto hem recht doet, maar hij smaakte erg goed. De rub die ik heb gebruikt was een voor mij onbekend merk. Inmiddels heb ik veel meer in mijn keukenkast staan. De vloeistof van mijn keuze was Radler.

Ik ga dit zeker nog vaker doen.

C46FB755-838E-4D36-9E79-D7935E65F8A6.jpeg


FE891A71-A59C-48F8-8E9F-80FA3E86B22F.jpeg


CB180754-0C24-43AF-B3C5-31CED877309C.jpeg
 
Hij ziet er heerlijk uit!

Ik wil geen spelbreker zijn maar volgens mij kunnen badges alleen gehaald worden na dat je lid bent geworden.
 

😂

Sorry, badges kun je hier krijgen als je bcc, pulled pork en/of brisket maakt.
Zie het als een leuke uitdaging.
Lid is misschien niet de juiste omschrijving, ik bedoel dat na je je geregistreerd hebt.
 
Oh, ik snap hem. Ik hoef geen badge hoor. Daarvoor heb ik de kip niet gemaakt
Maar de volgende keer als je hem maakt en hier post, ga je niet aan die badge kunnen ontsnappen :D
Zie het gewoon als een gezonde uitdaging om bepaalde dingen te maken
 
Maar de volgende keer als je hem maakt en hier post, ga je niet aan die badge kunnen ontsnappen :D
Zie het gewoon als een gezonde uitdaging om bepaalde dingen te maken
Haha, wie weet. Zeg nooit nooit, maar ik denk niet dat ik hier nog een keer een beercan chicken ga posten. Zo belangrijk vind ik een badge niet 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan