BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste beer can chicken

 
 

Doorenroos

Sprokkelaar
Berichten
48
Dit weekend coor de dubbel. Vandaag de beer can chicken en morgen de eerste pp.
Vandaag een scharrelkip gehaald bij de ah en een blik lentebok
apa9ujeb.jpg

Wel zonde want een erg lekker biertje, de volgende keer meer ervan kopen :)
a3usemep.jpg
 
Vervolg van de bcc. Ik heb deze bereid volgens het recept van Noskos. Ik heb kersenhout gebruikt voor het roken. Wist eigenlijk niet wat nu een goede hoeveelheid is, maar ben er al achter dat je gewoon moet proberen. Nadat de bbq 200 graden had bereikt heb ik de kip erin gezet en een handje geweekte houtsnippers erop gegooid. Na een goed uur was dit het resultaat
umyderuz.jpg

y6u4atys.jpg


Daarna lekker opgepeuzeld met frietjes en wortelsalade.
De smaak was goed maar wat flauw van binnen. De volgende keer wat meer rub erop, en toch een kippetje bij de poelier halen.
 
Welkom bij de tokkies! Goed gedaan!
 
Zo, jij hebt een druk, maar smakelijk weekend.
Gefeliciteerd met TOK, op naar KNOR :D
 
tokkie in de knip, morgen wellicht knorrie ook. je kippetje ziet er heerlijk uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan