Beef en Steak

mijn eerste beer can chicken!

kijk, weer wat geleerd!
 
Ik ook ;)
Volgende BCC ook eens inspuiten...
Dit zal de sappigheid van het brostvlees enkel ten goede komen.

 
noskos zei:
Fosfaten zorgen ervoor dat het vocht niet uit het vlees gaat. Vandaar je sappige resultaat ;)

Inhoeverre is het aan te raden fosfaten in (kippe)vlees te injecteren?
 
Prima kippetje, gefeliciteerd met je tokkie
 
Geen idee Teddo, ik gebruik het om de brisket sappig te houden. In kip heb ik het nov nooit gebruikt. Ik weet dat als je teveel gebruikt je vlees rubberig wordt, dus je kunt niet ongestraft blijven toevoegen.
De voedingsmiddelenindustrie gebruikt het veelvuldig en de fosfaten zelf hebben E nummers dus zijn goedgekeurd in de EU. Maar zoals met alles, teveel zou ik er niet van eten.
 
Dank dank!
 
hij was zeker niet rubber geworden.....dus ik denk dat ik het de volgende keer weer doe, maar dan toch iets minder...
 
Dat zei ik ook niet ;) Als je de gebruiksaanwijzing volgt is er niets aan de hand. Maar als je denkt ik doe meer want dan wordt het nog sappiger dan kom je van een koude kermis thuis.
 
ah ok.....ik volg inderdaad precies even wat op de verpakking staat, maar ik kan natuurlijk ipv 500 ML er ook 400 ML inspuiten.

Ik ga binnenkort weer eens proberen...
 
Proficiat met je Tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan