- Berichten
- 114
Gisteren de Weber Master Touch ontmaagd met mijn eerste BCC, eigenlijk heel simpel maar superlekker.
Voorlopig nog gebruik gemaakt van standaard kippenkruiden om het kippetje mee in te wrijven maar dit gaan we verbeteren naar de toekomst toe. Dit was zeker niet mijn laatste BCC.
Kippetje met de rub
Kippetje na 1u20min aan ongeveer 170?180?C het borstvlees had toen een kerntemperatuur van 80?, ik heb wel de indruk dat het wat heter mocht want het kippetje is niet heel bruin gebakken, het vel was daarentegen wel krokant
Voorlopig nog gebruik gemaakt van standaard kippenkruiden om het kippetje mee in te wrijven maar dit gaan we verbeteren naar de toekomst toe. Dit was zeker niet mijn laatste BCC.
Kippetje met de rub
Kippetje na 1u20min aan ongeveer 170?180?C het borstvlees had toen een kerntemperatuur van 80?, ik heb wel de indruk dat het wat heter mocht want het kippetje is niet heel bruin gebakken, het vel was daarentegen wel krokant