- Berichten
- 151
Deze BCC is een maand geleden al gemaakt, maar gelukkig hebben we de foto's nog...
Op stadslandgoed De Kemphaan een biologische kip gescoord van 2 kilo. Perfecte kippetjes voor een goede prijs.
De kip in zelfgemaakte rub gezet (zoveel mogelijk onder het vel).
Ca. 1,50 uur op het ei met wat appel rookhout bij ongeveer 175-180 gr.
De kip was heerlijk. De borststukken waren nog lekker sappig, dat is in de oven wel eens anders...
Kipje komt de oven niet meer in (al is kip in de r?mertopf ook niet verkeerd, maar dan mis je wel je wel de rooksmaak).
Op stadslandgoed De Kemphaan een biologische kip gescoord van 2 kilo. Perfecte kippetjes voor een goede prijs.
De kip in zelfgemaakte rub gezet (zoveel mogelijk onder het vel).
Ca. 1,50 uur op het ei met wat appel rookhout bij ongeveer 175-180 gr.



De kip was heerlijk. De borststukken waren nog lekker sappig, dat is in de oven wel eens anders...
Kipje komt de oven niet meer in (al is kip in de r?mertopf ook niet verkeerd, maar dan mis je wel je wel de rooksmaak).