H
henri.wolbrink
Gast
bladerunner zei:Druppeltje nagellak?henri.wolbrink zei:bladerunner zei:Nog een tip, die je het leven wat makkelijker gaat maken.henri.wolbrink zei:Hoi,
Ik gebruik altijd liever 1 hete zone. Met de uitlaat klep er tegenover.
Ik kan dan als het ergens te hard gaat de kip omdraaien.
Verder gebruik ik geen houder. Maar een bakvorm voor een tulband. Hier past een blikje ook perfect in.
Maar ik gebruik dan de ring om wat aardappelen en groenten in gaar te stomen.
Samen met wat witte wijn en bouillon.
Idee komt eigenlijk vanuit een Thaise barbecue. Waar vlees sappen ook in een ring worden opgevangen.
Als Nederlander wil je toch ook graag jus bij je aardappels en vlees.
===============================================================
Zo zeg Henri dat zijn mooie sappige foto's, krijg al weer trek hahahahahah
en wat een goed idee idd een tulband!
Nou had ik die niet, maar dat idee trekt wel hoor met aardappels erin.
Beetje kippensap loopt er ook wel in, of olie, maarja, smeuig toch?
Nogmaals ziet er goed uit hoor!.
Dat draaien is dan makkelijker idd als met zo'n houdertje dat ik heb.
Weer iets om op de wishlist te zetten.
groet
Marcel
Als je ketel leeg is, speel dan eens met je schuif.
Verdraaid deze zodat hij net begint te openen, en markeer dit punt bij de hendel.
Doe hetzelfde voor 1/2 open en net volledig open.
Dan wordt temperatuur regelen ineens een stuk makkelijker.
Wel iedere keer met kleine beetjes openen of sluiten en dan een kwartiertje wachten tot temperatuur zich stabiliseert.
Veel succes met deze hoog addictive hobby!![]()
Hoi dat is ook een goede. Ik moet alleen wat anders verzinnen, ik heb niet zo eentje als jij, maar die daarvoor, dus zonder opvangbak, maar een schotel tussen de poten geklemd onder de bol. Ik moet er iets anders op verzinnen.
Spelen, meten en weten
groet
B-)