- Berichten
- 12
Vandaag een heerlijk vakantiedagje gehad. Ondanks de regen een heerlijke pulled pork bereid om de kamado.
Gisteravond al begonnen met de voorbereidingen. Mijn eigen barbecue-saus, de spray en de louisiana coleslaw gemaakt.
Vanmorgen om 10:30 uur de barbecue aan en rond 11:00 uur de procureur op de grill en twee stukjes cherry wood erbij.
De procureur was bijna 2,4 kg en heeft bijna 5 uur op circa 110 graden Celcius gegaard. Daarna ingepakt in aluminium folie en nog ruim 2 uur gegaard tot de kerntemperatuur 89 graden Celcius was. Na een klein uurtje rusten heb ik de procureur 'gepuld' tot heerlijke pulled pork. Nog een klein beetje rub erbij, een beetje van de eigen gemaakte barbecue saus erover en smikkelen maar....
Zie ook de laatste foto van de zelfgemaakte lemon-meringue taart. Heerlijk als nagerecht!!
Gisteravond al begonnen met de voorbereidingen. Mijn eigen barbecue-saus, de spray en de louisiana coleslaw gemaakt.
Vanmorgen om 10:30 uur de barbecue aan en rond 11:00 uur de procureur op de grill en twee stukjes cherry wood erbij.
De procureur was bijna 2,4 kg en heeft bijna 5 uur op circa 110 graden Celcius gegaard. Daarna ingepakt in aluminium folie en nog ruim 2 uur gegaard tot de kerntemperatuur 89 graden Celcius was. Na een klein uurtje rusten heb ik de procureur 'gepuld' tot heerlijke pulled pork. Nog een klein beetje rub erbij, een beetje van de eigen gemaakte barbecue saus erover en smikkelen maar....
Zie ook de laatste foto van de zelfgemaakte lemon-meringue taart. Heerlijk als nagerecht!!