- Berichten
- 2.987
De maand januari is voor mij altijd weer iets rustiger, met weer wat meer tijd voor de bbq.
De bbq is weer veelvuldig aangeweest, maar deze is toch leuk om even te delen.
Kleine kanttekening, ik zie dat ik een aantal foto's vergeten ben, maar toch.
De kinderen weggebracht naar mijn ouders, dus alle tijd.
Mijn vrouw is erg fan van de Mexicaanse keuken, vooral omdat deze zich uitermate goed leent voor vegetarisch.
Een stukje vlees er bij en je hoort mij ook niet klagen.
Het idee was om fajitas te maken, altijd lekker om te vullen.
Eerst de rijst.
Blikje tomatenblokjes, tomatenpuree, knoflookteentjes, jalapeño pepers en een ui, helemaal fijn pureren.
2 kopjes rijst, 2 kopjes bouillon en alles samen 30 minuten afgedekt in de oven.
Mooi tijd voor het grillen van de groenten.
Wat halve puntpaprika's en courgette in plakken.
Ondertussen was de rijst klaar, en mocht hier nog een blikje mais en kidneybonen doorheen.
Tijd voor het grillen van het vlees. Ik had 2 dagen geleden een stuk skirt in de marinade gezet. Wat blijft dit toch een waanzinnig lekker deel..
Ijsbergsla, doritos en een zelf gemaakte guacamole.
Even de wrapjes grillen en genieten maar

.
Toch een plaatje

De bbq is weer veelvuldig aangeweest, maar deze is toch leuk om even te delen.
Kleine kanttekening, ik zie dat ik een aantal foto's vergeten ben, maar toch.
De kinderen weggebracht naar mijn ouders, dus alle tijd.
Mijn vrouw is erg fan van de Mexicaanse keuken, vooral omdat deze zich uitermate goed leent voor vegetarisch.
Een stukje vlees er bij en je hoort mij ook niet klagen.
Het idee was om fajitas te maken, altijd lekker om te vullen.
Eerst de rijst.
Blikje tomatenblokjes, tomatenpuree, knoflookteentjes, jalapeño pepers en een ui, helemaal fijn pureren.
2 kopjes rijst, 2 kopjes bouillon en alles samen 30 minuten afgedekt in de oven.
Mooi tijd voor het grillen van de groenten.
Wat halve puntpaprika's en courgette in plakken.
Ondertussen was de rijst klaar, en mocht hier nog een blikje mais en kidneybonen doorheen.
Tijd voor het grillen van het vlees. Ik had 2 dagen geleden een stuk skirt in de marinade gezet. Wat blijft dit toch een waanzinnig lekker deel..
Ijsbergsla, doritos en een zelf gemaakte guacamole.
Even de wrapjes grillen en genieten maar



Toch een plaatje

