- Berichten
- 1.311
Hoi Bbq genoten,
Gisteren een heerlijke Mexicaanse avond gehad met vrienden en een tafel vol lekkers
Als voorafje had ik Loaded nachos met Pulled Chicken gemaakt. De Pulled Chicken had ik de dag ervoor al op de Bbq gemaakt zodat ik Pulled Chicken gelijk kon gebruiken om de Loaded nachos met Pulled Chicken te maken.
Als “ hoofdgerecht “ had Pollo Pibil Recado Rojo van de Bbq gemaakt (Pollo Pibil Recado Rojo) en een Birria de Res (Mexicaans gestoofd rundvlees) gemaakt.
Als bijgerechten heb ik het volgende geserveerd:
- Pickled Red Onions met Limoen en Chili
(Cebolla Encurtida)
- Salsa Cremosa de Habanero,
- Pico de Gallo
- Guacamole
- Chimchurrie
- Frijoles refritos (Refried Beans) Mexicaanse bonenschotel.
- lemoen partjes
- verse koriander
- verse peterselie
En in had nog 48 Tortilla’s gemaakt op de dag zelf. Ik had gelukkig goeien hulp in de keuken bij het maken van de Tortilla’s ( het was lopende band werk
)
Na dit alles was het tijd om de tafel de dekken en heerlijk te genieten van alle lekkers met een stel heerlijke desperados biertjes erbij.
Als afsluiter had ik de dag ervoor 4 soorten ijs gemaakt.
Een zelf verzonnen Café Marrakech Likeur Sorbet, Bruine basterdsuiker kaneel gelato ijs, Chocolade gelato ijs en een zelf verzonnen Rozemarijn grieks yoghurt ijs ( deze had ik voorzien van een kleurtje om een vriend voor de gek te houden die geen yoghurt lust
)
Toen de avond vorderen hebben we nog een zooitje Tequila’s gedronken ( heb daar geen foto’s meer van omdat het TE gezellig werd zal ik
maar zegge
)
Dank voor het lezen!
Groet,
Roy
Gisteren een heerlijke Mexicaanse avond gehad met vrienden en een tafel vol lekkers

Als voorafje had ik Loaded nachos met Pulled Chicken gemaakt. De Pulled Chicken had ik de dag ervoor al op de Bbq gemaakt zodat ik Pulled Chicken gelijk kon gebruiken om de Loaded nachos met Pulled Chicken te maken.
Als “ hoofdgerecht “ had Pollo Pibil Recado Rojo van de Bbq gemaakt (Pollo Pibil Recado Rojo) en een Birria de Res (Mexicaans gestoofd rundvlees) gemaakt.
Als bijgerechten heb ik het volgende geserveerd:
- Pickled Red Onions met Limoen en Chili
(Cebolla Encurtida)
- Salsa Cremosa de Habanero,
- Pico de Gallo
- Guacamole
- Chimchurrie
- Frijoles refritos (Refried Beans) Mexicaanse bonenschotel.
- lemoen partjes
- verse koriander
- verse peterselie
En in had nog 48 Tortilla’s gemaakt op de dag zelf. Ik had gelukkig goeien hulp in de keuken bij het maken van de Tortilla’s ( het was lopende band werk

Na dit alles was het tijd om de tafel de dekken en heerlijk te genieten van alle lekkers met een stel heerlijke desperados biertjes erbij.
Als afsluiter had ik de dag ervoor 4 soorten ijs gemaakt.
Een zelf verzonnen Café Marrakech Likeur Sorbet, Bruine basterdsuiker kaneel gelato ijs, Chocolade gelato ijs en een zelf verzonnen Rozemarijn grieks yoghurt ijs ( deze had ik voorzien van een kleurtje om een vriend voor de gek te houden die geen yoghurt lust

Toen de avond vorderen hebben we nog een zooitje Tequila’s gedronken ( heb daar geen foto’s meer van omdat het TE gezellig werd zal ik
maar zegge

Dank voor het lezen!
Groet,
Roy
Laatst bewerkt: