Beef en Steak

met turf koud voor roken

  • Onderwerp starter Onderwerp starter AV
  • Startdatum Startdatum
RedFox zei:
haha, mooie reactie!
Mag ik vragen welke wiskey je proeft/drinkt/adoreert?

haha: mooie vraag, en zou een  leuk apart drank draadje waardig zijn schat ik in.
want jij vraagt .ik antwoord en ik wil toelichten  waarom.
en dat willen  meer sterke drinkers hiero,en in tussentijd morgen is mn haxe drooggestookt.
en de hond stikt in de beenham :P

antwoord: ketel 1 is mn nr 1 8)
 
maar Ketel 1 is toch een jenever en geen whiskey?
 
Ketel 1 is niet een favoriet van mij, ik prefereer een mooie single malt whiskey met veel turf!
 
jenever zal wel in mn drentse genen zitten: turf-jenever en nogwat.

misschien topic splitsen naar een  sterke drank draadje .
daar leg ik mn ei zeker ook wel
 
daarom houd ik van Gelderse rookworst, daar liggen mijn roots  :D
 
was vroeg op.
zonnetje kwam dr bij en k dacht hup de fik dr in.



deze zijn net binnen.


ziet dr goed uit,maar mn smaak is weg en kan dus niet juist oordelen.

beenham was van c1000 actie een maand terug
haxe 2 euro p/st gisteren uit duitsland gehaald en was gemarineerd.
vanavond maar is proefen.
 
das was mooi kt met die klooten zon vandaag. :o
moest die fucckng smoker weer in de fik. 8)

dus maar wat speklappen dr op geflikkert.
nou wat  erg vond ik dat.
van liefe lee ook maar wat piepers gebakt want dat slow vlees duurt een eeuwigheid





en ja deze lapjes ook met turf op smaak gemaakt.
en af en toe met spekvet ingekwast.

smaakte boven verwachting lekker.

af en toe wat bijstoken want k had geen zin om nieuwe kolen  te fikken.


El Fumarole zei:
Hoi AV, is er aan te geven wat het verschil

jazeker :dit brokjes turf  smeult bijna 20 minuten rook.
zo een hout stukje is binnen 5 minuten weg




was  toch  weer genieten vandaag met dit uitzicht
 
Terug
Bovenaan Onderaan