BasBQ
Beef en Steak

Menu voor aankomend weekend

 
 

arjandeviking

Vuurmaker
Berichten
68
Goedemiddag allemaal!

Komend weekend krijg ik 2 gasten,
En nu wil ik eigenlijk wel 3 soorten vlees op de kamado bereiden.

Sparribs
Buikspek
En MOINKBalls.

Als ik overal de gemiddelde temperatuur van bekijk kom ik met indirect rond de 110 graden.

Nu heb ik tot dusver alleen maar vlees en een keer een stukje groente tegelijk op de roosters gehad.

Zijn er nog dingen waar ik echt rekening mee moet houden ?
Graag hoor ik jullie ervaringen en tips.
Ik heb 1 thermapen en 1 probe thermometer.

Met vriendelijke groet
Arjan
 
Laatst bewerkt:
Zolang het op het rooster past is er niks aan de hand.
 
Zijn er nog dingen waar ik echt rekening mee moet houden ?
Timing
Timing
Timing

Probe in de buikspek
Thermapen voor de moinkballs
Ribs doe je op tijd en eventueel een priktest

Als je de ribben en moinkballs met dezelfde saus aflakt, naast elkaar leggen. Dat lakt praktisch
 
Als je de ribben en moinkballs met dezelfde saus aflakt, naast elkaar leggen. Dat lakt praktisch
Ik ga voor Dr pepper ribs
Oosters buikspek en MOINKBALLS met de originele saus van Larry.
Dus dat deel praktisch kan ik al weglaten.
Maar bedankt voor de tips!
 
Terug
Bovenaan Onderaan