Het lijkt mij erg leuk om een aantal producten te roken die ik hier wat minder makkelijk kan krijgen,
namelijk gerookte Hongaarse kolb?sz ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Kolb%C3%A1sz ) en gerookte ganzenpoten.
De overeenkomst is dat beide volgens de recepten meerdere dagen koud moeten worden gerookt (3 tot 5 dagen).
Mijn vraag is of een cold smoke generator, de varianten van gaas, daar geschikt voor is. Ik las op het forum dat deze
minder rook genereren dan bijvoorbeeld een externe met pompje. Betekent dit dat ik veel langer dan de toch
al lange vijf dagen zou moeten roken?
namelijk gerookte Hongaarse kolb?sz ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Kolb%C3%A1sz ) en gerookte ganzenpoten.
De overeenkomst is dat beide volgens de recepten meerdere dagen koud moeten worden gerookt (3 tot 5 dagen).
Mijn vraag is of een cold smoke generator, de varianten van gaas, daar geschikt voor is. Ik las op het forum dat deze
minder rook genereren dan bijvoorbeeld een externe met pompje. Betekent dit dat ik veel langer dan de toch
al lange vijf dagen zou moeten roken?