- Berichten
- 1.983
Al een tijd niks gepost,...
Dit jaar kwam het bbq'en langzaam op gang, mede omdat ik mijn tuin helemaal overhoop lag en tussendoor met een bbq vond ik ergens maar niks. Enfin, de tuin is net klaar dus de teller staat pas op 6,.... :-S
Afgelopen weekend weer eens kunnen smoken. Zie hieronder het resultaat:
Heerlijke mooie buikribben, heb niet te veel rub gebruikt. Vind het anders vaak te overheersend.
2014-06-08 Ribs 3-2-1 01 by Bidle, on Flickr
Buiten de boel gereed gemaakt. Even kijken of de DX2 nog mee wil werken:
2014-06-08 Ribs 3-2-1 03 by Bidle, on Flickr
En we zijn vertrokken!!! Om het uur even een beetje sprayen:
2014-06-08 Ribs 3-2-1 04 by Bidle, on Flickr
Klaar om de boel in te pakken:
2014-06-08 Ribs 3-2-1 05 by Bidle, on Flickr
Een mix van appelsap en appelazijn moet de truuk zijn.
2014-06-08 Ribs 3-2-1 06 by Bidle, on Flickr
En voila,... ziet er goed uit:
2014-06-08 Ribs 3-2-1 07 by Bidle, on Flickr
Nog even terug met saus, voorzichtig tillen want anders vallen ze uit elkaar.
2014-06-08 Ribs 3-2-1 08 by Bidle, on Flickr
2014-06-08 Ribs 3-2-1 09 by Bidle, on Flickr
Ondertussen een paar ma?skolven opgezet met honing, zout en boter.
2014-06-08 Ribs 3-2-1 11 by Bidle, on Flickr
En dinner is served!!! :-*
2014-06-08 Ribs 3-2-1 14 by Bidle, on Flickr
2014-06-08 Ribs 3-2-1 15 by Bidle, on Flickr
En ja het was weer heerlijk,.... wat had ik dit gemist.
Kortom zaterdag doen we het dunnetjes over. Om een beetje in te lopen,... morgen burgers, zaterdag Ribs en zondag bierblikkip,..... kan eindelijk dat fel begeerde icoontje winnen. 
2014-06-08 Ribs 3-2-1 16 by Bidle, on Flickr
Dit jaar kwam het bbq'en langzaam op gang, mede omdat ik mijn tuin helemaal overhoop lag en tussendoor met een bbq vond ik ergens maar niks. Enfin, de tuin is net klaar dus de teller staat pas op 6,.... :-S
Afgelopen weekend weer eens kunnen smoken. Zie hieronder het resultaat:
Heerlijke mooie buikribben, heb niet te veel rub gebruikt. Vind het anders vaak te overheersend.

Buiten de boel gereed gemaakt. Even kijken of de DX2 nog mee wil werken:

En we zijn vertrokken!!! Om het uur even een beetje sprayen:

Klaar om de boel in te pakken:

Een mix van appelsap en appelazijn moet de truuk zijn.

En voila,... ziet er goed uit:

Nog even terug met saus, voorzichtig tillen want anders vallen ze uit elkaar.



Ondertussen een paar ma?skolven opgezet met honing, zout en boter.

En dinner is served!!! :-*


En ja het was weer heerlijk,.... wat had ik dit gemist.


