BasBQ
Beef en Steak

Mediterraanse lamsbout

 
 

Ivoo

Sprokkelaar
Berichten
37
Het is bijna 4,5 kg bij elkaar geworden. Volgens bekent recept.

1 kilo lamsbout zonder bot, of 1,5 met bot
125 ml droge witte wijn
2 teentjes knoflook, fijngehakt
4 eetlepels fijngehakte muntblaadjes
2 eetlepels fijngehakte rozemarijn
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels bruine suiker
Versgemalen zwarte peper en zeezout naar smaak
Slagerstouw








 
Goed begin, ben benieuwd :)
 
Het is veelbelovend geworden. Iedereen was dit te vrede. Asperge er bij en een gepofte zoete aardappel. Toetje Ananas, munt of appel kaneel suiker van de Bbq met een bolletje vanille ijs.

Het lam was lekker en super mals en de smaken deden het goed.
 
zou ik wel lusten ziet er super lekker uit
 
H?, dat is voor mij ook veel te lang geleden. Lekker!
 
Lekker !
 
Lekker!
 
Heb gewoon om lamsbout gevraagd bij de Turkse slager. Geen idee of het voor of achter was.  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan