- Berichten
- 218
Titel: Meat Smoking and Smokehouse Design
Auteur: Stanley Marianski?&?Adam Marianski. Co-auteur: Robert Marianski
ISBN: 9780982426708
Taal: Engels
Aantal blz: 340
Waar te koop: Bol.com, Book Depository
Prijs in ?: 16,99
Bespreking:
Ik kwam dit boek tegen bij Spitjack.com en wilde het meteen hebben. Met weinig verwachtingen keek ik bij bol.com en tot mijn grote verbazing is het gewoon te bestellen! Ik heb hem nog niet binnen, maar verwacht veel van het boek. Na het lezen hiervan ben je in staat worst, vis en vlees te roken, maar ook je eigen perfecte rookkast tot smokehouse te maken. En vooral dat laatste spreekt me zeer aan, want daar zijn niet veel boeken over.
Dit is staat er op de site van Bol.com: This complete reference on curing, smoking, and cooking meats delivers the technical know-how behind preparing meats and sausages, explaining differences between grilling, barbecuing, and smoking. The sections on smokehouse design include more than 250 construction diagrams and photos.
Ik hou je op de hoogte van mijn bevindingen.