BasBQ
Beef en Steak

Matambre

 

ruudbosch

Kooltjesharker
Berichten
212
Vanavond Matambre volgens recept van Steven klaar gemaakt.
Mooi stuk runderstooflap gehaald en deze doormidden gesneden. Op de bacon gelegd en besprenkeld met rodewijnazijn, peper, zout en oregano. Vervolgens gevuld met gerookte worst, selderij, wortel, paprika en gerookte ham en strak opgerold.

Dik uur indirect op de Q bij zo'n 160 graden.

A280FB78-5534-4297-98AC-DA9E843F47AB_zps9yfrxf4e.jpg


Daarna nog 20 minuutjes direct boven de kooltjes gegrild.
Het resultaat was heerlijk. Simpel recept en erg smakelijk.

728DC982-1C6A-4F19-B7B9-B4AF956BB106_zpspewadu12.jpg


F3E5A1BB-7BEB-4A37-B2AD-C6A98072EF5B_zpsypj39sdy.jpg
 
die is prachtig gelukt, ziet er zeer smaakvol uit
 
Dat zijn hele mooie plakjes geworden hoor... lekker!
 
Terug
Bovenaan Onderaan