- Berichten
- 97
Hallo Allen,
Ik heb al een paar keer kwijlend naar het recept voor PP kroketten zitten kijken.
Laatst op een ochtend maar besloten dat het tijd werd om ze eens te gaan maken.
Het begint allemaal met de PP, ik had niet meer genoeg in de vriezer liggen, en eigenlijk kwam me dat wel goed uit.
Ik wil de kroketten namelijk ook in kunnen vriezen, en met PP die al ingevroren is geweest is dat toch niet zo'n goed idee.
Een mooie reden dus om er vanmiddag nog even "snel" een procureur op te gooien.
Even snel naar de Makro gereden om wat ingredi?nten en een procureur op te halen, vervolgens thuis snel de OTG opstoken en het vlees prepareren.
Ik heb de procureur een klein beetje getrimd, niet te veel, en vervolgens ingesmeerd met worchestershiresauce, mosterd, en gerubd met Silvo Karbonadekruiden.
Ik had geen tijd/zin om zelf wat in elkaar te draaien, had niet zoveel meer liggen, en de kruidenmix vind ik best lekker, bij een PP blijft er toch niet bijzonder veel smaak van de kruiden over.
Het had nog wat voeten in aarde om de vereiste Panko te vinden.
Leeuwarden is niet zo dik bezaaid met toko's en de winkeltjes die er zijn die zijn vaak meer oosters (arabisch/afrikaans) ge?rienteerd.
Uiteindelijk toch een Aziatische toko gevonden, en ze hadden nog Panko ook!
Helemaal blij dus, lijstje compleet.
Nu dus eerst wachten tot de procureur klaar is (zal wel ergens ruim in de avond worden, stook iets hoger dan normaal, op ongeveer 125 graden en ga inpakken in folie vanaf 70 graden)
Gr. Martijn.
Om ongeveer 20:00 tikte de Maverick de 70 graden aan en was het tijd om het nekje in de folie te wikkelen
Nu dus rustig wachten tot de gewenste 88-90 graden bereikt zijn (twijfel nog of ik voor 88 of 90 zal gaan).
Ik heb al een paar keer kwijlend naar het recept voor PP kroketten zitten kijken.
Laatst op een ochtend maar besloten dat het tijd werd om ze eens te gaan maken.
Het begint allemaal met de PP, ik had niet meer genoeg in de vriezer liggen, en eigenlijk kwam me dat wel goed uit.
Ik wil de kroketten namelijk ook in kunnen vriezen, en met PP die al ingevroren is geweest is dat toch niet zo'n goed idee.
Een mooie reden dus om er vanmiddag nog even "snel" een procureur op te gooien.
Even snel naar de Makro gereden om wat ingredi?nten en een procureur op te halen, vervolgens thuis snel de OTG opstoken en het vlees prepareren.
Ik heb de procureur een klein beetje getrimd, niet te veel, en vervolgens ingesmeerd met worchestershiresauce, mosterd, en gerubd met Silvo Karbonadekruiden.
Ik had geen tijd/zin om zelf wat in elkaar te draaien, had niet zoveel meer liggen, en de kruidenmix vind ik best lekker, bij een PP blijft er toch niet bijzonder veel smaak van de kruiden over.
Het had nog wat voeten in aarde om de vereiste Panko te vinden.
Leeuwarden is niet zo dik bezaaid met toko's en de winkeltjes die er zijn die zijn vaak meer oosters (arabisch/afrikaans) ge?rienteerd.
Uiteindelijk toch een Aziatische toko gevonden, en ze hadden nog Panko ook!
Helemaal blij dus, lijstje compleet.
Nu dus eerst wachten tot de procureur klaar is (zal wel ergens ruim in de avond worden, stook iets hoger dan normaal, op ongeveer 125 graden en ga inpakken in folie vanaf 70 graden)
Gr. Martijn.





Om ongeveer 20:00 tikte de Maverick de 70 graden aan en was het tijd om het nekje in de folie te wikkelen


Nu dus rustig wachten tot de gewenste 88-90 graden bereikt zijn (twijfel nog of ik voor 88 of 90 zal gaan).