- Berichten
- 1.525
aangezien ik nog wel zoet ben aangelegd heb ik voor mijn spareribs een rub bedacht. deze heb ik vorig week bij een catering partijtje voor het eerst uitgeprobeerd.
ik moet zeggen dat ik erg enthousiast was over de smaak van de spareribs en de presentatie er van.
uiteraard wil ik dit graag met jullie delen aangezien ik ook al heel veel hier heb weggeplukt.
komt ie:
3 ? cup rietsuiker
1 ? cup bruine suiker
2 ? cup paprikapoeder
1 ? cup zeezout
4 theelepels knoflookpoeder
2 eetlepels 4 seizoenen peper uit de molen
2 theelepels uienpoeder
1 theelepel koriander
2 theelepels mosterdpoeder
hieronder een foto nadat de ribbels afgelakt zijn met SBR hickory brown Sugar

veel plezier ermee indien je deze rub een keer probeert ;D
edit:
zie net dat hij wel iets wegheeft van nosmo's secret rub :-[ :-\
ik moet zeggen dat ik erg enthousiast was over de smaak van de spareribs en de presentatie er van.
uiteraard wil ik dit graag met jullie delen aangezien ik ook al heel veel hier heb weggeplukt.
komt ie:
3 ? cup rietsuiker
1 ? cup bruine suiker
2 ? cup paprikapoeder
1 ? cup zeezout
4 theelepels knoflookpoeder
2 eetlepels 4 seizoenen peper uit de molen
2 theelepels uienpoeder
1 theelepel koriander
2 theelepels mosterdpoeder
hieronder een foto nadat de ribbels afgelakt zijn met SBR hickory brown Sugar

veel plezier ermee indien je deze rub een keer probeert ;D
edit:
zie net dat hij wel iets wegheeft van nosmo's secret rub :-[ :-\