- Berichten
- 7.148
Vanavond mijn nieuwe WGA vies gemaakt. Chicken wings voor bij de borrel.
In de Jake's Boss Barbeque Rub (Steven Raichlen's Sauces, Rubs & Marinades blz34):
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020009_zps44597fde.jpg)
Briketjes starten. Ik heb 15 ecobrasa's gebruikt, de volgende keer een paar meer:
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020011_zpsdbcfae70.jpg)
Appelhout-snippers:
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020014_zps436aabbb.jpg)
Resultaat na SBR sweet&spicy glaze:
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020015_zps11a767cb.jpg)
Eerste ervaring is goed, nog niets met de luchtschuiven gedaan...
Vleugeltjes waren lekker!
In de Jake's Boss Barbeque Rub (Steven Raichlen's Sauces, Rubs & Marinades blz34):
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020009_zps44597fde.jpg)
Briketjes starten. Ik heb 15 ecobrasa's gebruikt, de volgende keer een paar meer:
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020011_zpsdbcfae70.jpg)
Appelhout-snippers:
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020014_zps436aabbb.jpg)
Resultaat na SBR sweet&spicy glaze:
![](http://i983.photobucket.com/albums/ae320/cschuirink/WGA/P1020015_zps11a767cb.jpg)
Eerste ervaring is goed, nog niets met de luchtschuiven gedaan...
Vleugeltjes waren lekker!