- Berichten
- 64
Daar ben ik weer een keertje ;-)
Weet even niet zo goed waar ik mijn vraag kwijt moet dus dan maar hier.
Ik wil voor de maiden run van mijn MT GBS ga ik een BCC maken, nou wil ik daar ook een bijgerecht bij maken.
ik zat te denken aan hasselback's nu zit ik alleen een beetje met de indeling van de BBQ, als ik enkel het middenstuk van mijn rooster eruit haal
de kip op het kolenrooster zet en de hasselback's op het rooster leg dat moet gaan dan toch? of kan ik toch beter wat anders er bij maken?
De bedoeling is dat het zaterdag zo ver is, maar daarvoor eerst nog langs rookenvuur, wat is aan te raden als rub voor de BCC?
Weet even niet zo goed waar ik mijn vraag kwijt moet dus dan maar hier.
Ik wil voor de maiden run van mijn MT GBS ga ik een BCC maken, nou wil ik daar ook een bijgerecht bij maken.
ik zat te denken aan hasselback's nu zit ik alleen een beetje met de indeling van de BBQ, als ik enkel het middenstuk van mijn rooster eruit haal
de kip op het kolenrooster zet en de hasselback's op het rooster leg dat moet gaan dan toch? of kan ik toch beter wat anders er bij maken?
De bedoeling is dat het zaterdag zo ver is, maar daarvoor eerst nog langs rookenvuur, wat is aan te raden als rub voor de BCC?