BasBQ
Beef en Steak

Maiden run

 

sandervdhoek

Vuurmaker
Berichten
64
Daar ben ik weer een keertje ;-)

Weet even niet zo goed waar ik mijn vraag kwijt moet dus dan maar hier.

Ik wil voor de maiden run van mijn MT GBS ga ik een BCC maken, nou wil ik daar ook een bijgerecht bij maken.
ik zat te denken aan hasselback's nu zit ik alleen een beetje met de indeling van de BBQ, als ik enkel het middenstuk van mijn rooster eruit haal
de kip op het kolenrooster zet en de hasselback's op het rooster leg dat moet gaan dan toch? of kan ik toch beter wat anders er bij maken?

De bedoeling is dat het zaterdag zo ver is, maar daarvoor eerst nog langs rookenvuur, wat is aan te raden als rub voor de BCC?
 
Met de hasselbacks ook indirect moet het lukken. Ik zou ze wel even voorkoken  :blush:, om alles tegelijk klaar te hebben.

Captain's Luck schijnt wel lekker op kip te zijn (bij V&R langs de kassa, rechtdoor naar de rubs, onderste rij 4e potje van rechts...  :p)
 
Plowboys yardbird, ook erg lekker :)
 
Bedankt voor de tips!

Hasselback zonder voorkoken moeten toch ook rond een uur? Of dan langer?

Je weet wel erg goed waar het ligt trouwens

Kip komt op blik in een braadslede, kan daar ook krieltjes in doen dan zeker?
 
Terug
Bovenaan Onderaan