BasBQ
Beef en Steak

Maiden run Heatermeter met karnemelk gebrinde kipfileetjes

 
 
 
 

Abraham

Pitmaster
Berichten
919
Na, als niet IToloog best een tijdje aan het prutsen te zijn geweest voordat de netwerkinstellingen goed waren vanmorgen dan de maidenrun met de Heatermeter op het eitje.
Conclusie: GEWELDIG!

4A8C43D0-E840-40E2-BCFF-5A9771565F96_zpsfz4ehvda.jpg


3B318EDA-2FEA-4EDA-A02E-2B5E88CDC9AB_zpskj7wgo8w.jpg


De kipfileetjes een nachtje in de karnemelk brine laten zwemmen.
De Heatermeter instellingen voor de BGE-Large uit de handleiding overgenomen... Ging als een zonnetje!

D069F86D-6701-40E5-910C-CCC8869EA2D8_zpssjo7jtkq.jpg


Volgende keer beter doen:
- de platesetter niet vergeten.... Oeps
- de blokjes rookhhout dichter bij het startvuutje leggen... Nu waren ze nauwelijks geraakt...

Super bedankt Nosmo!! Ben er blij mee!
 
Abraham zei:
Conclusie: GEWELDIG!

Volgende keer beter doen:
- de platesetter niet vergeten.... Oeps

Oeps ja.... ik zag het meteen aan die foto.... dan houdt die heatermeter weliswaar de boel constant op temperatuur, maar je ene fileetje ligt boven het smeulende vuurtje en de andere kippies kregen veel minder warmte.... ben benieuwd of de garing gelijk is verlopen, maar dat proef je de komende weken wel denk ik. Succes de volgende keer, met platesetter ertussen!  ;)
 
heel fijn apparaat die heater meter
 
Ik moet toch ook maar een keer zo'n Heatermeater aanschaffen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan