BasBQ
Beef en Steak

Maiden BCC

 
 
 

dennisb

Stoker
Berichten
481
Vandaag moest de nieuwe BBQ een inwijding krijgen! Het plan was eerst vrijdag, maar het weer liet het niet toe hier aan de kust. Er lag zelfs een laag zand op de maagdelijke Q.

Op het menu staat een BCC met zelfgemaakte appelmoes en als toetje Eton Mess.
Heel enthousiast begonnen, maar plaatjes schieten en het eten (voor)bereiden is toch een kunst. Dus vergat ik dit nog wel eens.

Als eerste de Maiskip in de kruiden gezet, dit waren Cajun kruiden van AH.

Q aangezet
IMG_2276.jpg


De kip ontmoet de dronken lover
IMG_2277.jpg


Kip op blik en Q
IMG_2278.jpg


Deksel erop.
IMG_2279.jpg


Hier nog een foto van kersenhout na het kloven (gekregen via MP)
IMG_2280.jpg


Heel enthousiast geen foto van kippie van de Q af maar wel klaar voor het mes
IMG_2284.jpg


Hier stond alles klaar voor het feestmaal
IMG_2287.jpg


Eton Mess in aanbouw, merenques brokkelen over slagroom met aardbeien
IMG_2288.jpg

IMG_2289.jpg


Het resultaat
IMG_2290.jpg


We vonden de kip heerlijk! Het vlees was sappig en samen met de appelmoes een topper

Bedankt voor het kijken
 
Heerlijk kippie heb jij daar!! Congrats met je Tok!!
 
Lekker kippie!
Gefeliciteerd met je TOK
 
Die kooltjes kwamen zo automagisch op de Canon te staan. Vond het wel gaaf on te zien.
 
Gefeliciteerd met je tokkie, lekker toetje overigens  :D
 
lekker kippie hoor, gefeliciteerd met je tokkie
 
Nou van harte gefeliciteerd met je tokkie.
 
He Dennis, lekker kipje heb jij. Gefeliciteerd met je tokkie! Heb je van Rijn al overgehaald om met kerst ipv die eeuwige gourmet. Een bbq diner te presenteren?
 
Hi Aad hij is nog niet overgehaald. Lekker stug de gourmet aan het vasthouden, haha. Heb wel zin in zoiets.
 
Gefeliciteerd met je Tok.
 
Lekker chicky en gefeliciteerd!
 
Lekker hoor.
mooi die foto met paarse gloed.
ik dacht die dag al wat goeds te ruiken bij me schoonouders.
Arthur
 
Terug
Bovenaan Onderaan